Omschrijving


Oppervlakte van de lodge is 60m2. Op een perceel van 350 m2 met volledig omheinde tuin (120cm) in stiltegebied. Doch midden in het heerlijke Limburg waar zoveel te beleven is.


Kom dadelijk in de juist sfeer,

en start deze muziek terwijl je

deze pagina ontdekt


 

 • Slaapkamers: één slaapkamer met tweepersoonsbed (140*200), en één slaapkamer met een stapelbed(2x90*200). Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens(indien gewenst worden de bedden opgemaakt, zie ook "Hondenregels")
 • Woonkamer: eethoek + ontspanningshoek die uitgerust is met SmartTV via Telenet met 80 kanalen. U kunt dus ook inloggen op Uw eigen Netflix/Prime account. Degelijke Wifi verbinding. Gsmontvangst in de Lodge is moeilijk via sommige telefoonproviders. Maar U kunt natuurlijk ook altijd "bellen" via WhatsApp, Messenger en andere internetmogelijkheden.
 • Keuken: met combioven, koffiezet(koffiefilters aanwezig, koffie zelf niet), Senseo(enkele koffiepads aanwezig om te starten), waterkoker, broodrooster, koelkast met vriesvak, kleine diepvries met 3 laden(kan gebruikt worden indien nodig),kookplaat op gas (4 vuren). Ook "standaard dingen" zoals allerhande kruiden, olijfolie, afwasmiddel, sponsjes, wc papier, keukenrol, enz  zijn ter uwer beschikking.  Deze "standaards" zijn dingen die U mag verbruiken met de bedoeling dat U niet dadelijk alles op de eerste dag moet aankopen om een maaltijd klaar te kunnen maken. Maar gebruikt U toch ergens het laatste restje van....en U gaat toevallig nog inkopen doen....denk aan de volgende gasten, en vervang het leeggemaakte potje door een nieuw exemplaar. Dit is geen verplichting en gaat natuurlijk niet gecontroleerd worden. Maar denk ook even aan de mensen die na U komen.Dus misschien gaat U bijvoorbeeld wel eens geen olijfolie, of peper, of theezakjes, of suikerklontjes vinden in de kast. Schiet ons daarvoor niet dood aub :) De kasten worden wel telkens eens opengemaakt en vluchtig gecontroleerd bij het poetsen, maar niet elk potje wordt natuurlijk nagekeken.

 • Badkamer: douche en badkamermeubel
 • Aparte toilet met grotere stortbak en legplank. Kan gebruikt worden als babyluierruimte, of kleinere hondjes op te knappen. 
 • Verwarming is met centrale verwarming op aardgas. Gewoon simpel met de thermostaat.
 • Airco met split airco systeem waar U ook eventueel mee kan verwarmen.
 • Waterverbruik zit in de huurprijs inbegrepen, elektriciteitskosten 2,5 Kwh gratis/dag. Meerverbruik aan 0,40€/Kwh
 • Het gasverbruik wordt verrekend met de terug betaling van de waarborg. Dit aan 2,5€/m3. Zie voor meer info bij "Huurprijzen".
 • Huisvuil en toeristenbelasting zijn inbegrepen in de huurprijs
 • Voor het huisvuil staan er vier afvalbakken(papier,PMD, plastiek, restafval) met deksel buiten tegen de Lodge. Per boeking wordt er in elke bak een afvalzak voorzien. Normaal is dit voldoende als U het afval goed sorteert. Enkel voor de PMDzak is een officiële zak nodig, maar deze zal U ook normaal niet vol krijgen. Als U denkt veel afval te maken kan U best een tweede of derde lege zak meebrengen. De volle zakken brengen wij wel naar het containerparkje dat gelegen is naast de taverne wanneer U uit de Lodge vertrekt. Of indien U geen geurhinder wenst tijdens U verdere verblijf mag U deze daar ook deponeren.
 • Keukenhanddoeken, vaatdoeken, bed-en badlinnen(2 klein, 2 grote, 2 washandjes/persoon) deze kunnen indien U wenst ook klaar gelegd worden voor U tegen een kleine vergoeding. Zie "Huurprijzen".
 • Tuin: van 350m2, omheind met 120cm tuindraad met langs de voorzijde nog dikke laurierstruiken voor. Langs de beide zijkanten is er tussen onze omheining nog eens minstens 50cm tot de omheining van de buurman. Dus contact met een eventuele buurhond is bijna onmogelijk. Langs de achterzijde is er een metalen tuinpoort waar je rechtstreeks het bos in wandelt. Aan de voorzijde hebt U een grote houten poort
 • Twee terrassen(voor- en achterkant). Vooraan terras uit banqirai, en een tuinset met gemakkelijke zetels.  Tussen mei en oktober vindt je in de kast op dit terras een barbeque op gas die je kosteloos mag gebruiken. De gasfles zal je er ook vinden. (OPGELET: BBQ met houtskool/briketten is VERBODEN. Ook een kleine tafelbarbeque is niet toegestaan omwille het brandgevaar.) lees "Barbecueën op het park"
 • Achteraan een klein gezellig zithoekje waar je naartoe kunt trekken wanneer het vooraan te warm wordt. Beide terrassen zijn voorzien van zachte verlichtingen waar je nog uren kan vertoeven bij een zwoele zomeravond
 • Honden zijn zeker welkom en GRATIS
 • Hondenmatten/kussens kunnen ook klaar gelegd worden indien U dat wenst. Graag dit aanvinken bij het reservatieformulier. Want vele hondeneigenaars gebruiken toch liever hun eigen vertrouwde matten/kussens zodat we onze exemplaren gaan opbergen in de Lodge. En deze dingen gebruiken soms veel plaats. Dus...heeft U ze niet nodig, dan leggen wij ze ook niet klaar, en heeft U er ook geen last van.
 • Hondenbenches kunnen gevraagd worden om klaar gezet te worden. Zie "Hondenregels"
 • Van ons mag Uw hond op de zetel/bank mist er een plaid op gelegd wordt. En/of mee op het bed als onze regels hiervoor ook gerespecteerd worden. Mag hij/zij dit ook van U....en is Uw hond(je) al wat ouder....dan  kunnen we een hondentrapje klaarzetten zodat ze makkelijk bij U kunnen komen  zitten. De hoogte is ideaal voor de zetel/bank en voor het tweepersoonsbed. Dus gewoon even verzetten wanneer U gaat slapen. (zie foto onderaan deze pagina)
 • Donkere handdoeken voor honden
 • Voor de Lodge plaats om Uw wagen te parkeren
 • Gratis  5GB per nacht verblijf degelijke Wifi. Indien dit overschreden wordt wordt er een kost van 5€ aangerekend per pakket van 25GB.(zie beschrijving huurprijzen)
 • Ook kunnen wij zorgen voor een stevige baby/kinderstoel die je kan verstellen naar de grote van Uw spruit. Een kinderreisbedje met een zacht matrasje en verzorgingskussen kan ook voor U klaar liggen. (Gelieve deze dingen aan te vinken in het reservatieformulier omdat ze niet in de Lodge bewaard worden, maar wij ze voor U plaatsen wanneer wij het huisje gaan klaar maken)
 • Voor gasten die komen met een elektrische wagen...op de parking, vóór U de slagboom passeert, zijn er twee laadplaatsen
 • Een kleine buurtwinkel(Spar) ligt op 1 km. Een warenhuis waar je bijna alles vindt (Carrefour) ligt op 6km. Precieze locatie vindt U in de infomap in de Lodge

Twee laadplaatsen voor elektrische wagens op de parking van de taverne. Dus vóór U het park binnen rijd en de slagboom passeert.

Hondentrapje voor de oudere doggies, of voor diegene met de korte pootjes :)