Geschenkenbon van ons of van Visit Limburg


Zoek je nog een leuk cadeau ? Wil je je ouders, grootouders of vrienden iets schenken. En je weet dat ze met een verblijfje bij Lodge 125 Hakuna Matata heel blijf zouden zijn....

Waarom dan geen overnachting cadeau doen ?

Midden in de natuur, vlak naast Park De Hoge Kempen. Waar je enkel de vogeltjes hoort fluiten, en waar je viervoeter(s), de hond(en) veilig kunnen rond lopen in de omheinde tuin.

Je geeft een geschenk van rust en volop genieten. Meer beweging heb je door je te begeven op de eindeloze wandelpaden.

Je kunt in de Lodge zelf je potje koken, of je kan je gaan laten verwennen in Taverne De Krieckaert die op enkele honderden meters van het huisje ligt. Een menukaart met kleine of grotere overheerlijke gerechten aan democratische prijzen !

Je bepaald zelf wat je geeft.
De gelukkige kan het bedrag dan spenderen om bij ons een verblijfje te reserveren.

De bon zelf kunnen we naar U toe mailen en kan je dan makkelijk zelf uitprinten. Je hoeft er geen speciale printer voor te hebben. We maken hem gewoon in zwart wit zodat elke printer het voor U kan afleveren.

Wil je toch iets speciaals....iets met een tekstje bij...of een foto of tekening....stuur ons een mailtje of bel ff.....dan proberen we er zeker iets leuks van te maken. Eventueel kunnen we de cadeaubon dan zelf printen en naar U opsturen met Bpost.

Ben je geïnteresseerd ?.....Maak U plannen tijdig aan ons bekend zodat we er samen iets moois van kunnen maken voor Uw dierbaren die je wil verrassen !!!

 

Of het kan ook wat "officiëler"....en dan komt de cadeaucheque van onze provincie zelf.....dus van Visit Limburg.

Misschien is de Visit Limburgcheque dan wat ?Je kiest een waarde tussen de 30 en 500€......die je trouwens niet in één keer op één plaats moet spenderen.....

Op meer dan 1000 adressen is hij inwisselbaar. Lekker uiteten of een overnachting in een B&B, hotel of vakantiewoning. De ontvanger kiest zelf waar hij het aan uitgeeft.

En nu staat ons klein Lodge'ke daar ook tussen. Wat een eer hé.De foto is een voorbeeld hoe de ontvanger dan zijn cadeautje krijgt.

Geef eens een pakske Limburgs plezier cadeau! Verjaardagen, feestdagen, speciale momenten of gewoon zomaar. Soms is de inspiratie voor een leuk geschenk ver zoek. Met de Visit Limburgcheque zit je altijd goed.

Voorbeeld van een Visit Limburgcheque