Huurprijzen

 

Kom dadelijk in de juist sfeer,

en start deze muziek terwijl je

deze pagina ontdektDit zijn nog de vrije periodes voor 2024

22 oktober tot 8 november

12 november tot 22 november

25 november tot 8 december

13 tot 26 december


U kunt in de kalender opzoeken naar vrije data's. Wanneer U dan het reservatieformulier naar ons stuurt bekijken we of het effectief mogelijk is. 

Wij laten U dan weten of de gevraagde periode mogelijk is, en zoja zal U dadelijk een precieze prijsberekening ontvangen.

Een reservatie wordt pas definitief wanneer we 30% ontvangen hebben van de totale huursom als voorschot/aanbetaling. Deze wordt dan ook gevraagd om binnen de vier dagen gestort te worden. Een betalingsafschrift hiervan is ook voldoende als bewijs. 10 dagen voor de start van Uw huurperiode verwachten we dan het saldo en de waarborg op onze bankrekening terug te vinden.

Elektriciteit 2,5 Kwh/dag gratis. Meerverbruik aan 0,40€/Kwh.

Gasverbruik voor verwarming en gasvuur aan 2,5€/m3. 

Bij de start van Uw periode worden de meterstanden per mail aan U bezorgd. U kan deze ook altijd zelf checken aan de buitenkant van de Lodge.  Veel gasten zijn bang om de airco te gebruiken  omwille van het verbruik. Maar een lekkere, frisse omgeving creëren hoeft niet veel te kosten. Om U een schatting te geven: een dagje airco...buiten +-28...om het dan binnen om een 22graden te houden kost U ongeveer 5 Kwh. Dus 5 x 0,40€= 2€

Beide worden verrekend met de terugbetaling van de waarborg

Waterverbruik en eindschoonmaak zitten in de huurprijs.

Wifi 5GB/dag gratis. Indien deze niet voldoend rijkt, zal er een bundel van 25GB/5€ opgeladen worden.

Wij vragen een waarborg van 150 euro bij elke reservatie die je na controle en schadevrij bevinden van de woning teruggestort krijgt binnen de 15 dagen

Eventuele opties:

Bedlinnen: 6€/persoon per verblijf. Het tweepersoonsbed wordt steeds gerekend op 12€.

(U bent niet verplicht om bedlinnen te huren bij ons. Maar wij vragen dan wel dat U zelf in deze voorziet. Het is verboden om de donsdekens te gebruiken zonder bedlinnen. Als wij toch constateren dat dit niet gebeurt is zijn we verplicht om kosten aan te rekenen om het donsdeken te wassen.)

Handdoekenpakket(1 badhanddoek, 2 handdoeken, 2 washandjes): 6€/persoon per verblijf. Wanneer U minstens één handdoekenpakket wenst, dan zit er bij dat pakket ook 1 vaatdoek en 1 keukenhanddoek

(Bij het niet terug vinden in de linnenmand van gehuurde handdoeken en/of washandjes wordt er een extra kost aangerekend. Zie " Algemene Voorwaarden Lodge 125 Hakuna Matata")


Onderstaande prijzen zijn voor huren met twee personen

Extra volwassene(+16jaar) = 30€ per boeking

Extra kind 2 tot 16 jaar = 20€ per boeking

Kind tot 2 jaar = GRATIS

Voor kinderen moeten we eerlijkheidshalve bekennen dat er niet veel te beleven valt, of ze moeten ook van de vogeltjes en de natuur houden. Enkel aan de taverne zijn er een paar speeltuigen. Maar ze zijn natuurlijk wel welkom in de Lodge.

Honden zijn altijd gratis. 1, 2, 3 honden worden altijd toegelaten. Indien je met meerdere honden wil komen bekijken we samen of dit mogelijk is. Het huisje is 60m2, dus we willen dat mens en dier nog genoeg plaats heeft om zonder zorgen te kunnen rond huppelen. Want 3 Sint-Bernardshonden hebben nu eenmaal meer plaats nodig dan evenveel Chiwawa's.

Katten worden NIET toegelaten in de Lodge !!!


Prijzen 2024


Aantal nachten

Huurprijs

2               

       205

3               

       278

4               

       350

5               

       438

6               

       502

7               

       585

8               

       660

9               

       725

10              

       805

11              

       853

12              

       930

13              

       1008

14              

       1085


MA 01/07 > VR 05/07 REEDS VERHUURD

6 nachten voor 502€

ZA 06/07 > ZA 13/07 REEDS VERHUURD

ZO 14/07 > ZA 20/07 REEDS VERHUURD

ZO 21/07 > ZA 27/07 REEDS VERHUURD

ZO 28/07 > ZA 03/08 REEDS VERHUURD

ZO 04/08 > ZA 10/08 REEDS VERHUURD

ZO 11/08 > ZA 17/08 REEDS VERHUURD

ZO 18/08 > ZA 24/08 REEDS VERHUURD

ZO 25/08 > ZA 31/08 REEDS VERHUURD


Met Kerstmis en Nieuwjaar wordt er enkel verhuurd met een minimum van 4 nachten


Aankomst uur is vanaf 15u, en op de dag van het vertrek vragen wij dat de Lodge om 10u terug vrij is.

Normaal is het aankomstuur 15u, en mag U tot 10u blijven op de dag van het vertrek. Bij sommige periodes maken wij vooraf kenbaar als het aankomst-en/of vertrekuur gewijzigd is.

Wanneer de Lodge echter niet op dezelfde dag een vertrekkende en arriverende gast heeft, dan mag U reeds toekomen om 10u. Dit kunnen we U uiteraard niet al toewijzen op de dag dat U de reservatie maakt. Want dit heeft te maken welke reservatie er nog volgen in die periode.

Maar het wordt wel ten laatste enkele weken voor Uw aankomst gecommuniceerd dat U deze mogelijkheid dan hebt. Dit is dan een gunst waar U niets extra voor hoeft te betalen !

U kan ook al dadelijk aanvinken in het reservatieformulier dat U wenst binnen te stappen om 10u op de aankomstdatum, en op de dag van vertrek pas om 12u buiten te stappen. De mogelijkheid moet dan wel bestaan in onze kalender. Zoja, dan vragen we hiervoor een opleg van 40€.

Dit kunt U aanvinken in het reservatieformulier, en dan bekijken wij of dit mogelijk is in de door U gevraagde periode.

 

Huren voor één nacht is niet mogelijk

 Verrekening van Uw energieverbruik in de Lodge

Elektriciteit

Met de elektriciteit krijgt U wel een gratis verbruik van 2,5 Kwh/dag omdat dit beschouwt wordt als gewoon hedendaags gebruik, en omdat we niet willen dat onze gasten betalen voor de extra tuin- en Lodgeverlichting die alles zo gezellig maakt.

Door het gebruik van batterijen in voertuigen, voornamelijk auto's natuurlijk, maar ook fietsen kunnen een redelijk opslagcapaciteit hebben, zijn wij genoodzaakt om ons te wapenen tegen het laden van zulke toestellen aan de Lodge.

Het gebruik van stroom in de Lodge is enkel voor verlichting en stopcontacten(combi-oven, koelkast,diepvriezer). Koken en verwarming is op aardgas.

Dus het dagelijks verbruik ligt sowieso al laag. Zelfs gaat U dagelijks de combi/micro-oven gebruiken zal dit nog geen megaverbruik aantonen. Zouden we deze regel al ingevoerd sinds we gestart zijn met de verhuur, dan zou nog niemand moeten extra betaald hebben. De 2,5 Kwh/dag is dus redelijk ruim genomen.

Een andere meerverbruiker is de airco. Dus gaat U deze gebruiken, wees dan bewust dat dit een extra kost kan zijn.

Wil U echter bijvoorbeeld toch U elektrische auto opladen kan dit natuurlijk. Maar hou er dan rekening mee dat U 0,40 €/Kwh betaald wanneer U over de ingecalculeerde kilowatts gaat.

Uw verbruik kan U steeds checken aan de elektriciteitsmeter die aan de buitenzijde(naast de PVC kussenbak) aan de Lodge hangt in een kast waar ook de gasmeter in onderverdeeld zit. Door het plexiglazen venstertje kunt U de stand aflezen. 

U krijgt van ons de dag voor de aanvang van Uw huurperiode een mail met de huidige stand.

Hopelijk begrijpt U dat we deze regel moeten invoeren. Het is namelijk niet de bedoeling dat we Uw verbruik gaan bekostigen van Uw voertuigen.

Op de parking van de taverne. Dus vóór U het park binnen rijdt en de slagboom passeert vindt U twee laadplaatsen voor elektrische wagens. (Zie foto onderaan deze pagina)


Gas (vanaf februari 2024)

Doordat de energieprijzen niet in de hand te houden zijn, en we niet kunnen voorspellen wat de prijzen gaan worden zijn wij genoodzaakt om het gasverbruik te verrekenen naargelang verbruik. 

Omdat de gasprijs gezakt is sinds begin 2024 kunnen we U ook een lagere prijs aanbieden tot einde 2025.

Alle dagen van het jaar is de huurprijs hetzelfde. Dus wij maken het niet duurder bij vakantieperiodes/schoolvakantie.

Het gas en elektriciteitsverbruik wordt verrekend na Uw vertrek met de waarborg.

Voor het gasverbruik rekenen we 2,5€/m3. 

Om U een idee te geven wat deze kost voor U betekent. Onze ervaring zegt ons:

Tijdens de warmere dagen van het jaar..dus wanneer U enkel water verbruikt voor douche en afwas...komt dit verbruik meestal op minder dan 1 m3 of 2,50€/dag voor een bezetting van 2 personen.

Wanneer U tijdens de koudere dagen ook verwarming nodig hebt, komt dit naargelang hoe koud het buiten is tussen de 2 en 5 m3/dag.


WIFI VERBRUIK

Het WIFInetwerk in de Lodge is van degelijke snelle kwaliteit. En om dit te kunnen blijven aanbieden aan onze gasten, en het betaalbaar te houden voor ons, hebben we een aanpassing moeten invoeren voor "grootverbruikers".

U krijgt gratis per nacht dat U verblijft in de Lodge 5GB aan internetdata. Dus verblijft U bijvoorbeeld een weekend = drie nachten = dan hebt U een pakket van 15GB. Verblijft U een week = 5 nachten =  dan hebt U een pakket van 25GB.

Gaat U op een bepaald ogenblik tijdens Uw verblijf over dit verbruik dan wordt er een kost van 5€ aangerekend waar U 25GB extra volume voor krijgt. Wanneer deze 25GB ook zijn opgebruikt wordt er weer 5€ aangerekend voor een volgende pakket van 25GB. Deze kosten worden verrekend bij Uw teruggave van de waarborg.

Wanneer U over Uw gratis pakket data gaat, en er 25GB/5€ aan toegevoegd wordt, krijgt U op dat moment een bericht via WhatsApp of mail toegestuurd.

Indien U meer verbruikt hebt dan Uw gratis verkregen data, dan krijgt U een printscreen gemaild enkele dagen nadat U de Lodge verlaten heb. Hierop ziet U het dagelijks verbruik aan internetdata. Dit geldt als bewijs wat het verbruik geweest is tijdens Uw verblijf.

5GB dagelijks verbruik is zeker meer dan voldoende voor “gewoon” gebruik. Een gemiddeld verbruik met bijvoorbeeld drie toestellen samen(smartphone, tablet, laptop)  om te mailen, sociale media te bekijken, foto te plaatsen, kranten te lezen, en zelfs beperkt te gamen, hebt U een verbruik van 2 à 3 GB/dag. Door het gebruik van Netflix, andere streamingsdiensten, en de zwaardere online games zijn wij genoodzaakt deze extra kost door te verrekenen. Het streamen van films van zoals Netfllix verbruikt ongeveer 1GB/uur.

Hebt U vragen hieromtrent....stel ze gerust !!!


Zwembad plaatsen is niet toegestaan !

Voor verbruik van water hoeft U niet extra te betalen, dit zit in de huurprijs.

Maar het is dan ook niet de bedoeling dat U een zwembad gaat vullen.

Een waterschelp om een klein kindje of doggie toch wat verfrissing te bezorgen is geen probleem.


Roken in de lodge is NIET toegestaan.


Barbecue op houtskool/briketten is VERBODEN 

Tussen mei en oktober kunt U kosteloos gebruik maken van een Weber gas bbq


Katten zijn absoluut verboden in de Lodge !!!

Kattengeuren horen nu eenmaal niet thuis in een hondenbastion !!!Prijzen 2025


Aantal nachten

Huurprijs

                                                           2

      240

                                                           3

      345

                                                           4

      400

                                                           5

      475

                                                           6

      570

                                                           7

      630

                                                           8

      720

                                                           9

      810

                                                           10

      850

                                                          11

      935

                                                          12

      1020

                                                          13

      1105

                                                          14

      1120


In de maanden juli en augustus wordt enkel verhuurd met vastgestelde periodes van minimum zes nachten.

6 nachten voor 570€

13 nachten voor 1020€

Kies je twee periodes na elkaar, dan heb je dus 13 nachten, en dus één nacht GRATIS

Dag van aankomst is telkens op zondag vanaf 10u (ipv 15u)

Vertrekdag op zaterdag 10u

ZO 29/06 > ZA 05/07

ZO 06/07 > ZA 12/07

ZO 13/07 > ZA 19/07

ZO 20/07 > ZA 26/07

ZO 27/07 > ZA 02/08

ZO 03/08 > ZA 09/08

ZO 10/08 >ZA 16/08

ZO 17/08 > ZA 23/08

ZO 24/08 > ZA 30/08


De prijzen van het huren van bedlinnen en/of handdoeken in 2025.

Bedlinnen: 7,5€/persoon per verblijf. Het tweepersoonsbed wordt steeds gerekend op 15€

Handdoekenpakket(1 badhanddoek, 2 handdoeken, 2 washandjes): 7€/persoon per verblijf. Wanneer U minstens één handdoekenpakket wenst, dan zit er bij dat pakket ook 1 vaatdoek en 1 keukenhanddoek

Prijzen van de ontbijtmanden blijven ongewijzigd

Met Kerstmis en Nieuwjaar wordt er enkel verhuurd met een minimum van 4 nachten !