Gastenfoto's


Kom dadelijk in de juist sfeer,

en start deze muziek terwijl je

deze pagina ontdekt

Bent U een van onze gasten geweest.....dan vraag ik U om Uw mooiste foto's in en rond de Lodge...eventueel ook op een uitstap vanuit de Lodge......mij te bezorgen via mail, whatsapp of messenger. Of wanneer U een facebookpagina hebt, dan kunt U Lodge 125 Hakuna Matata taggen, en dan kan Uw foto ook pronken op onze pagina. Ter tijd en stond plaats ik dan ook deze foto's op deze website.

Vergeet ook zeker geen beoordeling te schrijven op onze facebookpagina. Goed of slecht ! Op de goede gaan we fier zijn, en met de mindere beoordelingen gaan we aan het werk om het te verbeteren.

Als U liever Uw vakantie bij ons niet getoond wil hebben met foto's en een schrijven in het gastenboek dat wij delen op sociale media en/of op deze website, dan respecteren wij dit zeker en zal dit ook niet gebeuren.

 

Filmpje van onze gasten Sylvia & John en kleinzoon Levy

Evelien & Evelyn 4 - 10 september 2023


16 - 21 juli 2022 Fotoalbum van Marianne & Karin Goderie met hun doggie Sky 


Lut & Rudi met doggie Dubhe (14 - 17 april 2022
Weer fijn om te lezen dat gasten Sylvia & John en hun vierpotige gezinsleden zich hebben geamuseerd in de Lodge.

En volgens hun verhaal hebben ze toch goed kunnen wandelen. Want het weerbericht gaf niet veel droog weer aan. En toch is het blijkbaar boven de Lodge nog meegevallen met de nattigheid. Ze zullen het geluk met zich meegehad hebben.

Alhoewel....met toch een stressmomentje. Want één van de kooikertjes had een mezenbol te pakken gekregen, en dacht dat dit ook wel eens lekker kon zijn. Maar of hij het lekker vond weten we niet. Wel hadden zijn baasjes het gelukkig gezien maar waren net te laat om te voorkomen dat hij het met netje en al binnen werkte. Dus toch maar het zekere voor het onzekere genomen, en ff vlug naar de DA gegaan. En natuurlijk...in zo'n stressmomentje...op een vreemde plaats...weet je niet dadelijk wat te doen. We hebben dan wel in de infomap die in het huisje ligt ook noodinformatie zitten met adressen en telefoonnummer van dokters, apothekers, dierenartsen, enz. Maar omdat de eerste twee DA's die ze daar op terug vonden hun telefoon niet opnamen of niet bereikbaar waren, hadden ze vlug naar mij gebeld. En met ff vlug op Google te zoeken vond ik nog een DA die beschikbaar was in de buurt van de Lodge.

Voor alle zekerheid kreeg hij een spuitje zodat het onfortuinlijke hondje zijn maag moest ledigen, en zo kwam de mezenbol eruit met netje en al. Dus....alles goed afgelopen.

Om ons te danken voor de nodige info te geven hadden de baasjes ons een mandje met lekkers klaar gezet toen we de Lodge gingen poetsen. Lekkere zoetigheden voor ons, en snoepjes voor onze doggies. We zijn er natuurlijk heel blij mee, maar dat had niet gehoeven. Onze honden zijn ook onze kinderen, en begrijpen maar al te goed dat je op zo'n moment ff niet weet wat te doen. En als wij dan kunnen helpen....dan doen we dat héél graag. Het hoort ook bij alles om ervoor te zorgen dat het "Hakuna Matata" is hé. Want wat was weer de vertaling ervan ???Inderdaad...."Zonder Zorgen" !!!


Fotoalbum van Marleen & Bart. 15 - 25 november 2021Marleen & Patrick hebben met Lucca de omgeving flink verkend. Onderstaande reeks zijn foto's door elkaar van Lanaken, Zutendaal, As, Genk, Alden Biesen, Lanklaar, Mechelse Heide, Oudsbergen, Munsterbilzen en Tongeren.

Dank aan de prachtige foto'sDiavoorstelling van de foto's tijdens het verblijf(7-11 juli 2021) van Marie-José & Jan met doggie Joli. Dank voor de prachtige plaatjes !